Facebook Like us

"Like us" på facebook og få 10 % rabat

Vision Spinner 2 Se fuld størrelse

Vision Spinner 2

Vision Spinner 2 i smart design, og med hele 1650mAh, der sikre lang batteritid. På Spinner 2 er det muligt at justere volt ved hjælp af en dreje-knap i bunden af batteriet.


Flere detaljer

Tilgængelighed: På lager

Ved at købe denne vare kan du samle op til 19 loyalitetspoint. Din kurv total 19 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 3,80 kr.


Vision Spinner 2 <p dir="ltr"><span>Vision Spinner 2 er et kræftfuldt batteri, hvor du har mulighed for at justere volt, i bunden på batteriet ved hjælp af en lille dreje-knap. </span></p> <p dir="ltr"><span>Volten kan justeres fra 3,3v til 4,8v. På dreje-knappen er der vist en rød linje, der indikerer hvilket volt du har placeret den på. </span></p> <p><span><span><br /></span></span></p> <p dir="ltr"><span>For at tænde batteriet, skal der trykkes 5 gange hurtigt på knappen, og knappen vil blinke. For at slukke skal du igen trykke 5 gange hurtigt til knappen blinker.  </span></p> <p><span><span><br /></span></span></p> <p dir="ltr"><span>Spinner 2 kan vise tre forskellige farver i knappen. Når knappen lyser hvid indikerer den at der er 60%-100% strøm tilbage på batteriet. Lyser knappen blå er der 30%-60% batteritid tilbage. Lyser knappen orange er der under 30% batteritid tilbage, og det er altså tid til at oplade batteriet. </span></p> <p><span><span><br /></span></span></p> <p dir="ltr"><span>Spinner 2 Specifikationer</span></p> <ul> <li dir="ltr"> <p dir="ltr"><span>1650mAh</span></p> </li> <li dir="ltr"> <p dir="ltr"><span>Gevind: eGo/510</span></p> </li> <li dir="ltr"> <p dir="ltr"><span>Interval justering: 0.1v</span></p> </li> <li dir="ltr"> <p dir="ltr"><span>Højde: 12,5 cm</span></p> </li> </ul>
159,20 kr

Kunder, der købte denne vare, købte også:

Vision Spinner 2 er et kræftfuldt batteri, hvor du har mulighed for at justere volt, i bunden på batteriet ved hjælp af en lille dreje-knap.

Volten kan justeres fra 3,3v til 4,8v. På dreje-knappen er der vist en rød linje, der indikerer hvilket volt du har placeret den på.


For at tænde batteriet, skal der trykkes 5 gange hurtigt på knappen, og knappen vil blinke. For at slukke skal du igen trykke 5 gange hurtigt til knappen blinker.  


Spinner 2 kan vise tre forskellige farver i knappen. Når knappen lyser hvid indikerer den at der er 60%-100% strøm tilbage på batteriet. Lyser knappen blå er der 30%-60% batteritid tilbage. Lyser knappen orange er der under 30% batteritid tilbage, og det er altså tid til at oplade batteriet.


Spinner 2 Specifikationer

  • 1650mAh

  • Gevind: eGo/510

  • Interval justering: 0.1v

  • Højde: 12,5 cm

  • Kvalitet Meget høj
  • Diameter 16,5mm
  • Længde 12,4cm

Skriv din anmeldelse

Vision Spinner 2

Vision Spinner 2

Vision Spinner 2 i smart design, og med hele 1650mAh, der sikre lang batteritid. På Spinner 2 er det muligt at justere volt ved hjælp af en dreje-knap i bunden af batteriet.


Skriv din anmeldelse

Forsendelse

 

Ordrebekræftelse:
Når du har bestilt hos Smokey, modtager du en ordrebekræftelse på dit køb pr. E-mail.
Vi oplever indimellen at denne mail bliver snuppet af et spamfilter. 
Hvis du ikke modtager din mail, og den ikke ligger i dit spamfilter, er du meget velkommen til at kontakte os, så sender vi den til dig.
Skulle der opstå problemer med restordre / udsolgte artikler eller lignende vil du bliver informeret om dette.

Fragt:
Bestillinger lavet inden kl 17, sendes altid samme dag.
Varen sendes altid med post Danmark.
Fragtprisen inkludere ekspeditionsgebyr og eventuelle omkostninger ved forsendelse.

Brevforsendelser sendes uden forsikring, og er under eget ansvar, for tab.
Pakkeforsendelser er forsikret, og kan følges via track and trace.
Dette gælder for både internationale og nationale forsendelser.

Udlandsforsendelser
Forsendelser til udladet der sendes som brevpost, er ikke forsikret.
Ved ordre over 800,00 kr, er der gratis forsendelse. Dog skal du være opmærksom på at denne forsendelse er brevpost, og uden forsikring.
Der kan forekomme told & afgifter på ordrer leveret til et land udenfor EU. Disse udgifter betales af køber.
Smokey kan ikke garantere det enkelte lands regler og love, for indførelse af varer.