Dit valg for god kvalitet - Sikker betaling - Levering med DAO, GLS og PostNord

Find den perfekte batteri oplader hos Smokey

Stort udvalg af batteri opladere. Udvalget spænder bredt, og af den grund finder du blandt udvalget f.eks. finder en batterioplader til 18650 batterier, en batterioplader til 14500 batterier og opladere der kan oplade flere batterier på samme tid. Opladerne kan anvendes til genopladelige batterier, og er det sådan et batteri, du ønsker at oplade, er du kommet til det helt rette sted. Du finder helt sikker den helt rigtige batteri oplader hos os
– vi lover, at du ikke bliver skuffet!

Udstilling af produktsortimentet:

Iht. bekendtgørelse om lov om forbud mod tobaksreklame m.v, §3. stk. 2, skal jeg, som fagperson, venligst anmode om at få fremvist udstilling, af udsalgsstedets produktsortimentet (billeder).

Batteri opladere af allerhøjeste kvalitet

Oplader "plug"Hos Smokey går vi meget op i kvaliteten og funktionaliteten, og derfor kan du med stor fordel købe din nye batteri oplader hos os. Vi sørger naturligvis for, at du får en kvalitetssikker batteri oplader uden at du skal gå på kompromis med prisen.
Finder du den rette batteri oplader, får du en lang levetid på dine genopladelige batterier, og af samme grund er en oplader også er en god investering for fremtiden.

Vi har et stort udvalg af batteriopladere til AA A og AA batterier. Hvis du vil oplade dine batterier via en USB-plug kan dette også lade sig gøre, med f.eks. USB-Plug.

Flere af vores batteriopladere har opladere, hvilket betyder at du kan lade mellem 1-4 genopladelige batterier på samme tid.
I denne type ladere har du også mulighed for at se om et batteri er defekt. Hvis du har brug for ekstra batterier finder du dem her Mod batterier.

Stort udvalg af batteri opladere hos Smokey

Her på siden har du mulighed for at finde en batteri oplader til netop de genoplade batterier, som du har liggende, og som trænger til en opladning.

I udvalget har vi blandt andet batteri opladere til AAA batterier, AA batterier, C batterier og D batterier. Sagt med andre ord, så spænder vores udvalg bredt, og vi garanterer derfor også, at du hos os finder den batteri oplader, som du står og mangler.

Fantastisk service og hurtig levering

Står du således og mangler den helt perfekte batteri oplader? Måske du mangler en batteri oplader til 18650 batterier eller AAA batterier? Så kan du nu spare mange penge, på det som du leder efter her hos os.

Har du spørgsmål?

Har du stadig spørgsmål angående vores batteri opladere eller andet, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores kundeservice kan kontaktes i vores live-chat, på telefon eller via e-mail. Bor du i nærheden af en af vores butikker, kan du også besøge dem, hvor vores personale vil tage sig godt af dig, og besvare de spørgsmål du måtte have.

Kundeservice kan kontaktes på:

Telefon: 71993220
Email: [email protected]

Updating…
  • Ingen varer i kurven.