Dit valg for god kvalitet - Sikker betaling - Levering med DAO, GLS og PostNord

Argus GT Mod

kr. 549,00 inkl. moms

ARGUS GT, den ideelle kombination af letvægt og ydeevne til udendørsentusiaster.
Når du har prøvet den lettere, smartere og mere funktionelle ARGUS GT, er der ingen måde, du nogensinde vil gå tilbage igen.

  

Til den aktive og rejselystne
ARGUS GT, den ideelle kombination af letvægt og ydeevne til udendørsentusiaster. Når du har prøvet den lettere, smartere og mere funktionelle ARGUS GT, er der ingen måde, du nogensinde vil gå tilbage igen.

Hold dynamikken i hånden
ARGUS GT finder inspiration til dynamik og lethed fra racercykler. Ved hjælp af den samme zinklegering og læderproces som racercyklen er den mere æstetisk tiltalende og 30% lettere end det sædvanlige MOD.

Vape på din måde
Multimaterialedesign er i modsætning til det almindelige smukkere og æstetisk, Hver enkelt detalje er iøjnefaldende

GENE.TT Chip – Kraftfuld som en sportsvogn
GENE.TT, den perfekte kombination af ydeevne og sjov, har den kraftfulde ydeevne ved hurtig tænding og høj burst og giver også intelligente funktioner som SMART og TC-tilstand.

Maks. Output lettere, men mere kraftfuld
ARGUS har en høj effekt på op til 160W, og GENE.TT-chippen giverdig massere af skyer på under et sekund. 5-160W justerbart effektområde, der fuldt ud opfylder dine forskellige behov.

TC-tilstand Tilfredsstiller den tilpassede smag
TC-tilstand understøtter temperaturjusteringen af nikkel-, titanium- og rustfrit stål-varmetrådsmaterialer. Bare tryk på “+” og “-” på samme tid for at komme ind i sidejusteringen.

Innovativt uendeligt luftstrømssystem
Du kan få den mest behagelige oplevelse gennem dette system, uanset hvilken slags coil eller forskellige parametre der er indstillet. Nyd din smag frit nu!

Stor nok – energi nok
ARGUS GT drives af to eksterne 18650-batterier i kombination med Type-C hurtigopladningsgrænseflade, der giver dig en længere dampoplevelse i en bærbar størrelse.
OBS – 18650-batterier medfølger ikke.

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Vær den første til at anmelde “Argus GT Mod”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.