Dit valg for god kvalitet - Sikker betaling - Levering med DAO, GLS og PostNord

Her finder du vores store udvalg af coils. Vi har coils fra Eleaf, Innokin, Joyetech, Kangertech og mange flere.

Udstilling af produktsortimentet:

Iht. bekendtgørelse om lov om forbud mod tobaksreklame m.v, §3. stk. 2, skal jeg, som fagperson, venligst anmode om at få fremvist udstilling, af udsalgsstedets produktsortimentet (billeder).

Hvad er en Coil?

coilsCoilen er en af de vigtigste dele af en e-cigaret. Coilens funktion er at opvarme e-væsken i din tank og gøre den til den damp, du indånder.

Hvordan gør den det?

Det transporterende materiale (bomulden du kan se inde i metalhuset) absorberer væsken i din tank, når du fylder din tank.

Tråden i coilen (den lille metalspiral du kan se inde i det transporterende materiale) opvarmes med størm fra batteriet, som derefter begynder at fordampe e-væsken.

Metaldelen af coilen kan laves af et par forskellige metaltrådstyper, afhængigt af dampens funktion. Normalt er det dog bare rustfrit ståltråd, stål er en god leder, men det er også varmebestandigt, så det brænder ikke ud så hurtigt som nogle andre metaller.

 

Er der forskellige slags coils?

Tank tilb
Det korte svar er, ja det er der. Det lange svar er lidt mere kompliceret.

Coils er ikke kun forskellige mellem mærker og modeller, men du kan også have vape -kits med flere coils. De fleste af dine standard vapes er bare single coil, men du kan også få dual-coil, quad-coil osv. Men jo flere coils du har, jo mere batteristrøm har du brug for, for at holde dem i gang. Dette er mere en “ting” for Sub-Ohm-vapers, der er til coil opbygning, men generelt set er processen med at skifte en coil ret ligetil, og du har kun brug for en.

Der bruges også forskellige slags materialer – ikke alle mærker vil have begge dele, med der er to typer – almindelig tråd coils og keramiske coils. Hovedforskellen mellem de to er lang levetid – det keramiske materiale beskytter tråden og fungerer også som ekstra transporterende materiale, hvilket betyder, at en keramisk coil nogle gange kan have en bedre levetid end en standard tråd.

 

Hvad er forskellen mellem standard coils og Sub Ohm Coils?

Som nævnt – der er forskel på den slags coils, du kan få afhængigt af funktionen af din e-gig – standard coils og sub ohm coils. Forskellen mellem de to er modstanden og metoden til fordampning, du bruger – standard coils har en højere modstand, hvilket betyder mindre ladning og væske passerer gennem dem, Sub Ohm coils har en lavere modstand, mindre end 1,0 ohm, hvilket betyder, at mere strøm kan gå igennem.

 

Hvad er Ohm?

Der skal bruge en lille smule fysik til at forklare dette – i enkle vendinger er det måleenheden af modstand. Jo større modstand (eller nummer på din coil) jo mindre ladning kan passere igennem. Ligningen, der bruges til at forklare det, er: I = V / R

Hvor ‘I’ repræsenterer strøm, ‘V’ er spænding og ‘R’ er modstand, kan du se, når spændingen er højere, og modstanden (ohm) er lavere, så strømmen vil være stærkere. På samme måde, når spændingen er divideret med et højere tal (dvs. en standard snarere end sub-ohm coil), vil strømmen være lavere.

Som et eksempel fra den virkelige verden, tænk på det som biler på en vej. Hvis du har halvtreds biler, der kører ned ad en enkelt bane, bliver de nødt til at køre den ene efter den anden. Det ligner sådan en spole på 1 ohm eller større. Hvis du har de samme halvtreds biler, der kører ned ad en motorvej med fire baner, vil de kunne bevæge sig meget hurtigere igennem – hvilket er, hvad der sker, når du har en Sub Ohm coil (en modstand på mindre end 1 ohm).

 

Hvad betyder det for din vaping oplevelse?

Sub Ohm vaping er bedst egnet til DTL (direkte til lunge) vaping – hvor du omgår at have damp i munden på indåndingen, og i stedet får smagen på udåndingen.

Selvom dette betyder, at dit batteri har brug for mere strøm, har det også mange fordele:

Stor dampproduktion
– det betyder skyer, der er store nok til at fylde dit køkken, mens du laver aftensmad.

Justerbar luftstrøm
– du kan finde ventilationsåbninger på de enheder, der bærer sub-ohm coils. Bredere ventilation betyder mere damp og (nogle gange) lidt mindre smag, lukning af ventilationsåbninger har den modsatte effekt.

En større effekt
– med dette mener vi, at du vil føle, at nikotinen rammer mere, hvor hvis du bruger en sub-ohm vape, vil du gå efter en lavere nikotinstyrke.

Større enheder
– du kan få Sub Ohm pen vape kits, men de bedste modeller er box mods. De er lidt mere vægtige, men giver dig også mange flere muligheder.

Sub-Ohm enheder leveres ofte med watt- og temperaturregulering, når det kommer til at vælge det bedste nummer til din egen enhed og coil, kommer din e-cigaret normalt med en guide, og det er ofte også skrevet på selve coilen.

Standard coils er bedre egnet til MTL (mund til lunge) vaping – de er en lavere effekt og bedre egnet til folk, der stadig ønsker følelsen af at ryge. Denne metode er, når du trækker damp fra din e-cigaret, lader den sidde i munden et øjeblik, før du inhalerer i lungerne. Du har mindre damp (på grund af en coil med højere modstand), men du får også nogle store fordele ved denne metode:

Køligere damp
– det er fordi, der er mindre strøm og derfor mindre varme, der kører gennem din enhed.

Mere smag
– når du har en standard vape (især når den ledsages af en højere PG-væske), vil du kunne smage din e-væske bedre.

De er diskrete
– du vil lettere kunne passe dem i lommen, de passer pænt i din hånd, og efterhånden som producerer mindre damp, vil du ikke være så indlysende ved udåndingen.

Mere effektiv
– på grund af deres højere modstand forbruger de også mindre e-væske og batteristrøm, hvilket betyder, at din tank forbliver fyldigere i længere tid, og du ikke behøver at genoplade så ofte.

Kend mærke/model af din coil

Denne del er vigtig – at få den forkerte coil til din tank er som at prøve at montere en firkantet pind i et cirkelhul. Selv inden for mærker varierer den coil, du har brug for, massivt afhængigt af den enhed, du har. Vape-kits leveres med din første coil (nogle gange to) for at komme i gang – så marker den, du har brug for, og sørg for at bestille det samme igen for at få den bedste dampoplevelse.

Hvordan ved jeg hvornår coilen skal skiftes?

Når du ved det, ved du det – og det er indlysende, når det er tid til at skifte en coil. Du får mindre dampproduktion, og dette ledsages i sidste ende af en smag af “brændt toast” (som er omtrent lige så behagelig, som det lyder). Hvor længe din coil vil holde, er lidt som at spørge, hvor langt et stykke snor er – det afhænger af, hvor meget du bruger din e-cigaret, watt, e-væsken du bruger, men det generelle beslag er 1 til 2 uger. Du kan hjælpe dem med at holde længere med et par enkle teknikker, som bringer os til næste punkt.

Er der noget, jeg kan gør for at coilen holder længere?

Det er der helt sikket – lige fra ordet go når du sætter din nye coil i, den bedste måde at hjælpe med at få mest muligt ud af det er at prime den. Det er meget ligetil, alt hvad du skal gøre er at tilføje et par dråber e-væske til det transporterende materiale, så det kan synke lidt ind først. Når coilen er placeret korrekt i tanken, skal du derefter fylde tanken med din e-væske og lad den sætte sig i et par minutter. At tage et par sug gennem drypspidsen uden at aktivere batteriet hjælper også med at trække mere ind i coilen.

Efter dette vil vi råde dig til at starte med en lavere effektindstilling, og efterhånden som bomulden bliver mere mættet, kan du gradvist øge effekten. Dette hjælper med at forhindre tørre sug (når du får et varmt, metallisk træk fra din damp – ikke rart) og betyder, at du vil opvarme e-væsken roligt, frem for at brænde bomuld.

Det er også vigtigt at sørge for, at du bruger den rigtige effektindstilling til din coil – dette er ofte angivet på selve coilen og giver hele området (et minimum og maksimum watt) samt det optimale område.

At tage en pause mellem sug hjælper også – isæt med Sub Ohm coils, da de har brug for lidt mere til til at absorbere noget e-væske. Det er let at kæde-vape uden at indse, især hvis du kun er ude til en hurtig pause ved frokosten, men hvis du giver din coil lidt tid til at hvile, får det længere tid og hjælper også med at undgå tørre sug.

Valget af e-væske har også betydning – dem med et højere PG-niveau (se efter en 50VG : 50PG -blanding) vil brænder coils langsommere, da det er en tyndere konsistens. Hvis du har en Sub Ohm vape, kan du gå til et højere VG-niveau, hvis du vil, og coilen er bedre egnet til at tolerere en tykkere e-væske.

 

Har du spørgsmål?

Har du stadig spørgsmål angående vores Pod systemer, eller andet, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores kundeservice kan kontaktes i vores live-chat, på telefon eller via e-mail. Bor du i nærheden af en af vores butikker, kan du også besøge dem, hvor vores personale vil tage sig godt af dig, og besvare de spørgsmål du måtte have.

Har du spørgsmål?

questionHar du stadig spørgsmål angående vores coil/brændere, eller andet, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Vores kundeservice kan kontaktes i vores live-chat, på telefon eller via e-mail.
Bor du i nærheden af en af vores butikker, kan du også besøge dem, hvor vores personale vil tage sig godt af dig, og besvare de spørgsmål du måtte have.

Kundeservice kan kontaktes på:

Telefon: 71993220
Email: [email protected]

 

Updating…
  • Ingen varer i kurven.