Dit valg for god kvalitet - Sikker betaling - Levering med DAO, GLS og PostNord

Her finder du vores udvalg af Mods for den erfarne damper og for nybegynderen.
Vi har Mods fra Eleaf, Innokin, SMOK, VooPoo og mange flere.

Forvirret over vape mods? Med så mange stilarter, typer og muligheder på markedet er det ikke underligt. Her får du en praktisk vejledning, du vil blive klog på alle de vigtige oplysninger, du har brug for at vide på ingen tid.

Udstilling af produktsortimentet:

Iht. bekendtgørelse om lov om forbud mod tobaksreklame m.v, §3. stk. 2, skal jeg, som fagperson, venligst anmode om at få fremvist udstilling, af udsalgsstedets produktsortimentet (billeder).

Forvirret over vape mods? Med så mange stilarter, typer og muligheder på markedet er det ikke underligt. Her får du en praktisk vejledning, du vil blive klog på alle de vigtige oplysninger, du har brug for at vide på ingen tid.

Hvad er et vape mod?

Et vape mod er i det væsentlige strømkilden til din opsætning, de kan indeholde indbyggede batterier, der oplades via USB stikket eller bruge eksterne batterier, som skal oplades separat i en speciel litiumbatterioplader. Forskellige typer tilbyder forskellige funktioner, nogle er meget enkle, og nogle er meget avancerede.

Vi tager et kig på de forskellige typer til rådighed og ser på fordele og ulemper ved hver type.

 

Box Mods

Mods

Når du tænker vape mod, er det sandsynligvis det, du forestiller dig. Box mods er den mest populære, alsidige og har en rig type mod på markedet. De tilbyder stor kontrol over din dampoplevelse med funktioner som variabel wattkontrol, som giver dig mulighed for at øge eller reducere den effekt, der sendes til dine coils. Desuden er box mods ofte pakket med sikkerhedsfunktioner for at undgå ulykker. Box mods kan indeholde et internt batteri eller bruge eksterne batterier afhængigt af den valgte type.

Box mods har en 510 forbindelse oven på enheden, dette er en universel montering, som giver dig mulighed for at forbinde næsten enhver form for tank til den.

De har normalt en fin lys skærm, der viser alle de vigtige oplysninger, du har brug for at vide lige ved hånden. Du finder din batteriniveauindikator, strømindstillinger, modstanden i din coil, pufftæller og endda dato og klokkeslæt på nogle.

Box mod fordele

 • Alsidig, kan bruges med enhver tank
 • Funktionsrig
 • Indbyggede sikkerhedsfunktioner

Box mod ulemper

 • Kan være ret stor i størrelsen
 • Dyrere end vape penne/sticks
 • Kan kræve ekstra batterier

 

All In One Kits

Mods
All In One Kits, eller kort sagt AIO Kits, er nøjagtigt som navnet antyder, denne type vape mod indeholder alt, hvad du har brug for i en kompakt pakke. Disse mods kan også indeholde interne eller eksterne batterier. De ligner stort set box mods med en skærm, sikkerhedsfunktioner og wattstyring. Den største forskel mellem box mods og AIO enheder, at de indeholder en indbygget tank i enheden. Dette reducerer højden på enheden betydeligt og gør dem meget lommevenlige, de er ideelle at have med hver dag.

AIO kits fordele

 • Lille og kompakt
 • Indbyggede sikkerhedsfunktioner
 • Ingen grund til at købe en ekstra tank

AIO kits ulemper

 • Ingen mulighed for at skifte til en anden tank
 • Mest enkelt batteri med mindre driftstid
 • Kan kræve ekstra batterier

 

Vape Penne / Sticks

Mods
Den mest simple type vape mod, den ydmyge vape pen. Denne type mod er meget populær blandt nye vapers takket være den velkendte fornemmelse, de er billige, lette og det ideelle udgangspunkt for mange. Vape penne indeholder et internt batteri, der kan oplades med en USB oplader.

Vape pen kits indeholder en indbygget tank og betjenes normalt med en enkelt knap. Det er så simpelt som at installere en coil, fylde din valgte e-væske på og trykke på fireknappen for at dampe.

Vape pen fordele

 • Billig
 • Let og bærbar
 • Lignende form som en cigaret – ideel til nye vapers

Vape pen ulemper

 • Ofte vokset hurtigt ud
 • Grundlæggende funktioner
 • Lav batterikapacitet

 

Pod Kits

Pod enheder er i det væsentlige den moderne vape pen, disse små og kompakte AIO enheder tilbyder alt hvad du behøver i en pakke. Næsten alle indeholder et indbygget batteri, der simpelthen kan oplades med en USB oplader. Pod kits får deres navn fra den måde, hvorpå e-væsken er indeholdt, øverst på enheden finder du en lille gennemsigtig pod, der kan genopfyldes med din valgte e-væske.

Se vores udvalg af e-væske her

Nogle typer pod enheder indeholder pod’s, der bortskaffes, og andre indeholder genanvendelige pod’s, der giver dig mulighed for at udskifte coilen alene. De fleste af de moderne pod enheder anvender mesh coils, der er kendt for at producere fremragende smag.

Se vores udvalg af Coil her

Vape pod’s leveres med indbyggede sikkerhedsfunktioner, nogle med en skærm og nogle uden. De fleste pod enheder giver brugeren mulighed for at bruge en knap til at affyre enheden, eller en tegneaktiveret affyringsmekanisme, som gør det muligt for brugeren simpelthen at suge på enheden for at affyre den, uden at det er nødvendigt at trykke på nogen knapper.

For nylig er producenter også begyndt at producere en-gangs pod kits. En-gangs pod’s er fyldt med en lille mængde e-væske, ofte svarende til 20 cigaretter. En-gangs pod’s kræver absolut ingen vedligeholdelse, hele enheden kasseres, når batteriet dør.

Pod kits fordele

 • Kompakt og bærbar
 • Fremragende smag
 • Indbygget batteri

Pod kits ulemper

 • Ofte lav batteri kapacitet
 • Ingen mulighed for at skifte tanke
 • Udskiftnings pod’s (engangs pod’s) kan være dyrere end coils.

 

Stort udvalg

Hos Smokey har vi et stort udvalg af Mods. Vi har både de større varianter, og selvfølgelig de mere diskrete. Alle modellerne kommer i flere farver, så uanset om du er til en lidt fancy farve, eller en neutral farve, så finder du et Mod der passer til dig. En ting du dog skal være opmærksom på, er at mængden af damp også som udgangspunkt skal tilpasses den nikotinstyrke du bruger i din e-væske.

Damper du en e-væske med højt nikotinindhold, anbefales det selvfølgelig ikke, at købe en e-cigaret, der giver alt for meget damp. Som udgangspunkt afhænger mængden af damp blandt andet af batteriets styrke, og modstanden på din brænder. På batterier med en større mAh (milliampere/batterikapaciteten) kan der ofte justeres watt, og desto højere watt og mindre modstand på din brænder, desto mere damp vil din e-cigaret producere.  Du skal derfor blandt andet se på batteriets milliampere og watt.

Hvad betyder mAh

Milliampere bliver også forkortet til mAh. Batteriets mAh er en betegnelse for hvor meget strøm, du kan opbevare i e-cigarettens batteri. Jo flere mAh batteriet indeholder, jo længere tid vil den holde strøm, men den vil ofte tage længere tid om at oplade. E-cigaretter med USB-C vil dog oftest oplade hurtigere, end en e-cigaret med micro-USB.

Det betyder altså, at du kan dampe længere tid ad gangen hvis du vælger en af vores e-cigaretter med høj mAh, men du skal “undvære” den længere tid, når den går tør for strøm. Omvendt kan du dampe en kortere periode og du vil opleve at du skal oplade flere gange i løbet af dagen, dog i kortere tid, hvis dit valg falder på en af vores e-cigaretter med en mindre mAh.

 

Har du spørgsmål?

questionHar du stadig spørgsmål angående vores Mods eller andet, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores kundeservice kan kontaktes i vores live-chat, på telefon eller via e-mail. Bor du i nærheden af en af vores butikker, kan du også besøge dem, og vores personale vil tage sig godt af dig, og besvare de spørgsmål du måtte have.

Kundeservice kan kontaktes på:

Telefon: 71993220
Email: [email protected]

 

 

Updating…
 • Ingen varer i kurven.