Dit valg for god kvalitet - Sikker betaling - Levering med DAO, GLS og PostNord
Juice

Her finder du vores brede udvalg af e-juice, Premium væske, Base, Aroma og meget andet. Vi har alle de populære mærker, Smokey, Dinner Lady, IVG, Fucking Flavor, Just Juice, og mange mange flere. Tanken bag vores udvalg er at give dig den bedste mulighed for at finde netop den smag og styrke i e-væske der passer dig bedst.
Vi har sammensat forskellige løsninger, så du kan vælge forskellige e-juice, der passer bedst til dig, som f.eks. Shake’N’Vape e-juice hvor du selv vælge nikotinindholdet i væsken, 10 ml booster sæt, Shake n Vape pakker, osv.

Udstilling af produktsortimentet:

Iht. bekendtgørelse om lov om forbud mod tobaksreklame m.v, §3. stk. 2, skal jeg, som fagperson, venligst anmode om at få fremvist udstilling, af udsalgsstedets produktsortimentet (billeder).

E-Juice fra Smokey – Et sikkert valg

Tobacco Custard Rounded

Hos Smokey finder du et stort og varieret sortiment af e-juice, premiumjuice, aroma og baser. Vi har mærker fra Smokey, Dinner Lady, IVG, Fucking Flavor, Just Juice, og mange mange flere.

 

E-juice – for enhver smag

Dinner Lady Tobacco
Hos Smokey finder du et stort og varieret sortiment af e-væske, også kaldet e juice.
Vi har mange forskellige smagsvarianter, som blandt andet tobak, menthol, søde, frugt, slik, drikke, og mange mange flere.

E-væske til din e-cigaret!

Du skal altid være opmærksom på, at du skal tilkøbe e væske til din e cigaret.
Vi har e væsker der passer til alle vores forskellige e cigaretter.
Nogen e cigaretter skal bruge en tynd væske for at du ikke ødelægger din brænder for hurtigt, mens andre e cigaretter helst skal bruge en tykkere e væske.
Oftest er en begynder e cigaret lavet til de tyndere væske, der i fås eller uden nikotin, for at gøre dit valg af e cigaret nemmere for dig.

Vi har hos Smokey e væsker i forskellige nikotinstyrker til din e cigaret.
Nikotinstyrkerne varierer mellem følgende milligram:

  • 0 mg, 3 mg, 6 mg, 9 mg, 12 mg, 18 mg

Du kan læse meget mere om e væske HER.

Hæld e-væske på din e-cigaret.

PnP Pod Tank Paafyldning
E cigaretter er forskellige, så hvordan du skal fylde e væske på, afhænger af dit valg af model.
Nogen fyldes fra toppen, andre fra bunden.
Ofte skal man dog skrue toppen af.
Flere og flere modeller af e cigaretter kommer dog med en funktion hvor toppen skal skubbes til side, mens man trykker på en knap.
Dette for at gøre din e cigaret ekstra børnesikret. Andre modeller fyldes fra bunden. Fælles for e cigaretterne er, at du som udgangspunkt skal vente ca. 15 minutter, før du begynder at dampe, første gang du hælder e væske på en ny brænder. Derudover har vi også e cigaret startpakker, hvor du kan købe pods.

Sådan skifter du coil på din e-cigaret.

Ligesom det er forskelligt hvordan din tank, eller pod, skal fyldes, er det ogsåSceptre pod forskelligt hvordan brænderen skifter. I tilfælde af, at du vælger en af vores e cigaret startpakker med et podsystem, er brænderen dog ofte indbygget i selve podden/tanken, så du blot skal skifte denne. Ved en standard tank er en tommelfingerregel dog, at brænderen skiftes fra modsatte side af, hvor tanken skal fyldes op. Der kan dog være undtagelser, så husk altid at læs brugsanvisningen til den e cigaret startpakke du vælger.  Når brænderen er skiftet og du har fyldt e væske på, skal du altid huske, at vente 15 minutters tid før du begynder at dampe, så din brænder har mulighed for at suge væsken til sig, og du vil dermed undgå at ødelægge din brænder, før du overhovedet er kommet i gang. Husk også at være opmærksom på at fylde din tank op med e væske, inden den er helt i bund.

Sådan renser du e-cigarettens tank.

Det er altid en god ide at rense tanken på din e cigaret, hvis dette er muligt. Hvis du ikke gør den ren fra tid til anden, kan du opleve smagen på din e væske kan forandre sig, at brænderen ikke kan aflæses eller at den bliver utæt. Måden du renser din tank på er, at du skiller tanken ad i flest mulige dele, og skyl derefter tanken under lunkent vand. Lad derefter delene tørre på et stykke køkkenrulle. Skil altid tanken fra batteriet, så du undgår vand i batteriet. Ved nogen modeller, de såkaldte AIO modeller er dette dog ikke altid muligt. I et sådan tilfælde, anbefales det blot at du renser nede i tanken, men et let fugtigt stykke køkkenrulle, eller eventuelt en klud.

Har du spørgsmål?

questionHar du stadig spørgsmål angående vores e-cigaret startpakker, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores kundeservice kan kontaktes i vores live-chat, på telefon eller via e-mail. Bor du i nærheden af en af vores butikker, kan du også besøge dem, og vores personale vil tage sig godt af dig, og besvare de spørgsmål du måtte have.

Kundeservice kan kontaktes på:

Telefon: 71993220
Email: [email protected]

Updating…
  • Ingen varer i kurven.