Dit valg for god kvalitet - Sikker betaling - Levering med DAO, GLS og PostNord

Udstilling af produktsortimentet:

Iht. bekendtgørelse om lov om forbud mod tobaksreklame m.v, §3. stk. 2, skal jeg, som fagperson, venligst anmode om at få fremvist udstilling, af udsalgsstedets produktsortimentet (billeder).

Her finder du et stort og varieret sortiment af tanke, pod systemer, coil og tilbehør til e-cigaretter, til både begynderen og til de øvede e-cigaret brugere.
Vi har alle kendte mærker som Joyetech, VooPoo, Vaporesso, Innokin og Eleaf, og mange mange flere.

Tanke, Coil, Pods og Tilbehør

TankeHos Smokey finder du et stort og varieret sortiment af tanke, pod systemer, coil og tilbehør til e cigaretter, til både begynderen og til de øvede e-cigaret brugere.
Vi har alle kendte mærker som Joyetech, VooPoo, Vaporesso, Innokin og Eleaf, og mange mange flere.

Hvad er en tank til e-cigaret?

Ved en E cigaret startpakke, forstås at du både får e-cigaret, tank, brændere eller pods og eventuelt tilbehør, såsom pakninger og ekstra glas. Når du køber en e-cigaret startpakke, behøver du således ikke tilkøbe ekstra tilbehør. Vær dog opmærksom på, at nogle e cigaretter er med eksternt batteri, så skal de tilkøbes, også selvom, der til e cigaretten medfølger alt andet tilbehør.

Alt i én pakke, så du ikke behøver at tilkøbe en masse ekstra udstyr. I bund og grund er det eneste du mangler e væske, med eller uden nikotin. E cigaret startpakker kan fås i forskellige farver, størrelser, og designs. Vælger du en større model, kan de ofte holde strøm i længere tid end de mindre modeller. Fordelen ved de mindre modeller dog, at de er nemmere at have med på farten, og passer i de fleste lommer.

Hvilken tank til min e-cigaret skal jeg vælge?

Hvilken e cigaret du skal vælge, afhænger selvfølgelig af, hvilke behov du har. Ønsker du lang batterilevetid, eller eventuelt en lille e-cigaret der er nem at have med på farten? Ønsker du meget damp, eller skal det blot være en diskret mængde, der tilfredsstiller dit nikotinbehov? Mange faktorer spiller ind i dit valg af e cigaretter. Hos Smokey har vi et stort udvalg af e cigaretter. Vi har både de større varianter, og selvfølgelig de mere diskrete.

Alle modellerne kommer i flere farver, så uanset om du er til en lidt fancy farve, eller en neutral farve, så finder du en e-cigaret der passer til dig. En ting du dog skal være opmærksom på, er at mængden af damp også som udgangspunkt skal tilpasses den nikotinstyrke du bruger i din e væske. Damper du en e-væske med højt nikotinindhold, anbefales det selvfølgelig ikke, at købe en e cigaret, der giver alt for meget damp.

E væske til din tank!

Du skal altid være opmærksom på, at du skal tilkøbe e væske til din tank eller pod.
Vi har e-juice der passer til alle vores forskellige e cigaretter, tanke og pods.
Nogen tanke og pods skal bruge en tynd væske for at du ikke ødelægger din brænder/coil for hurtigt, mens andre tanke helst skal bruge en tykkere e væske.
Oftest er en begynder e-cigaret tank lavet til de tyndere væske, der i forvejen fås med nikotin, eller uden, for at gøre dit valg af e-cigaretter tanke eller pods nemmere for dig.
Vi har hos Smokey e-væsker i forskellige nikotinstyrker til din e cigaret tank. Nikotinstyrkerne varierer mellem følgende milligram:

  • 0 mg, 6 mg, 9 mg, 12 mg, 15 mg, 18 mg

Du kan læse meget mere om e væske HER.

Hæld e-væske på din e-cigaret tank eller pods.

Tanke og pods er forskellige, så hvordan du ska fylde e væske på, afhænger af dit valg af model. Nogen fyldes fra toppen, andre fra bunden. Ofte skal man dog skrue toppen af. Flere og flere modeller af tanke dog med en funktion hvor toppen skal skubbes til side, mens man trykker på en knap. Dette for at gøre din tank ekstra børnesikret. Andre modeller fyldes fra bunden. Nogen via en dyse, på samme måde som når en lighter skal fyldes, andre modeller har en silikoneprop der skal løftes af.

Vent før du damper

Fælles for tanke og pods er, at du som udgangspunkt skal vente 15 minutters tid før du begynder at dampe, første gang du hælder e væske på en ny coil. Derudover har vi også e-cigaret startpakker, hvor du kan købe pods med indbygget brænder, der i forvejen indeholder e-væske. Falder dit valg på en sådan model, er du helt fri for selv at fylde e væske på din e cigaret. Nikotinstyrkerne på disse pods, er de samme som de styrker du kender fra vores 10ml. flasker.

Sådan skifter du coil på din tank eller pdos.

Ligesom det er forskelligt hvordan din tank, eller pod, skal fyldes, er det også forskelligt hvordan brænderen skifter. I tilfælde af, at du vælger en af vores e cigaret startpakker med et podsystem, er brænderen dog ofte indbygget i selve podden/tanken, så du blot skal skifte denne. Ved en standard tank er en tommelfingerregel dog, at brænderen skiftes fra modsatte side af, hvor tanken skal fyldes op. Der kan dog være undtagelser, så husk altid at læs brugsanvisningen til den e cigaret startpakke du vælger.

Når brænderen er skiftet og du har fyldt e væske på, skal du altid huske, at vente 15 minutters tid før du begynder at dampe, så din brænder har mulighed for at suge væsken til sig, og du vil dermed undgå at ødelægge din brænder, før du overhovedet er kommet i gang. Husk også at være opmærksom på at fylde din tank op med e væske, inden den er helt i bund.

Sådan renser du tanken eller din pod.

Det er altid en god ide at rense tanken på din e cigaret, hvis dette er muligt. Hvis du ikke gør den ren fra tid til anden, kan du opleve smagen på din e væske kan forandre sig, at brænderen ikke kan aflæses eller at den bliver utæt. Måden du renser din tank på er, at du skiller tanken ad i flest mulige dele, og skyl derefter tanken under lunkent vand. Lad derefter delene tørre på et stykke køkkenrulle. Skil altid tanken fra batteriet, så du undgår vand i batteriet.

Ved nogen modeller, de såkaldte AIO modeller er dette dog ikke altid muligt. I et sådan tilfælde, anbefales det blot at du renser nede i tanken, men et let fugtigt stykke køkkenrulle, eller eventuelt en klud.

 

Har du spørgsmål?

Har du stadig spørgsmål angående vores coil, pods eller tanke, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Vores kundeservice kan kontaktes i vores live-chat, på telefon eller via e-mail.
Bor du i nærheden af en af vores butikker, kan du også besøge dem, og vores personale vil tage sig godt af dig, og besvare de spørgsmål du måtte have.

Kundeservice kan kontaktes på:

Telefon: 71993220
Email: [email protected]

 

Updating…
  • Ingen varer i kurven.