Dit valg for god kvalitet - Sikker betaling - Levering med DAO, GLS og PostNord

Her finder du vores store udvalg af e-cigaretter med Pod system. Vi har Pod systemer Voopoo, der levere ekstrem høj kvalitet indenfor e-cigaretter og Pod systemer. Tanken bag vores e-cigaret Pod system startpakker er at gøre det hele så nemt for dig som muligt. Derfor har vi sammensat forskellige pakkeløsninger, så du kan vælge den e-cigaret Pod system startpakke, der passer bedst til dig. Der findes både e-cigaret Pod system startpakker for den erfarne damper og for nybegynderen.

Udstilling af produktsortimentet:

Iht. bekendtgørelse om lov om forbud mod tobaksreklame m.v, §3. stk. 2, skal jeg, som fagperson, venligst anmode om at få fremvist udstilling, af udsalgsstedets produktsortimentet (billeder).

E-cigaret Pod system startpakker – alt du skal bruge

Hos Smokey finder du et stort og varieret sortiment af e cigaret Pod system startpakker, også kaldet et kit.
Vi har blandt andet startpakker fra mærker som Joyetech, VooPoo, Vaporesso, Innokin og Eleaf, og mange andre.
Pod System

Hvad er en e cigaret startpakke?

Ved en E cigaret Pod system startpakke, forstås at du får både e -cigaret, brændere, pod, eller tank og eventuelt tilbehør, såsom pakninger og ekstra glas. Når du køber en e-cigaret Pod system startpakke, behøver du således ikke tilkøbe ekstra tilbehør. Vær dog opmærksom på, at ved e cigaretter med eksternt batteri, skal de tilkøbes batterier, også selvom der til e cigaretten medfølger alt andet tilbehør. Alt i én pakke, så du ikke behøver at tilkøbe en masse ekstra udstyr.

I bund og grund er det eneste du mangler e væske, med eller uden nikotin. E cigaret Pod system startpakker kan fås i forskellige farver, størrelser, og designs. Vælger du en større model, holder de blandt andet strøm i længere tid end de mindre modeller. Fordelen ved de mindre modeller dog, at de er nemmere at have med på farten, og passer i de fleste lommer.

Hvilken e cigaret Pod system startpakke skal jeg vælge?

Hvilken e cigaret Pod system startpakke du skal vælge, afhænger selvfølgelig af, hvilke behov du har. Ønsker du lang batterilevetid, eller eventuelt en lille e cigaret der er nem at have med på farten? Ønsker du meget damp, eller skal de blot være en diskret mængde, der tilfredsstiller dit nikotinbehov? Mange faktorer spiller ind i dit valg af e cigaret Pod system startpakke.

Stort udvalg

Hos Smokey har vi et stort udvalg af e cigaret Pod system startpakker. Vi har både de større varianter, og selvfølgelig de mere diskrete. Alle modellerne kommer i flere farver, så uanset om du er til en lidt fancy farve, eller en neutral farve, så finder du en e cigaret der passer til dig. En ting du dog skal være opmærksom på, er at mængden af damp også som udgangspunkt skal tilpasses den nikotinstyrke du bruger i din e væske.

Damper du en e væske med højt nikotinindhold, anbefales det selvfølgelig ikke, at købe en e cigaret Pod system startpakke, der giver alt for meget damp. Som udgangspunkt afhænger mængden af damp blandt andet af batteriets styrke, og modstanden på din brænder. På batterier med en større mAh (milliampere/batterikapaciteten) kan der ofte justeres watt, og desto højere watt og mindre modstand på din brænder, desto mere damp vil din e cigaret producere.  Du skal derfor blandt andet se på batteriets milliampere og watt.

Hvad betyder mAh

Milliampere bliver også forkortet til mAh. Batteriets mAh er en betegnelse for hvor meget strøm, du kan opbevare i e-cigarettens batteri. Jo flere mAh batteriet indeholder, jo længere tid vil den holde strøm, men den vil ofte tage længere tid om at oplade. E cigaretter med USB-C vil dog oftest oplade hurtigere, end en e cigaret med micro-USB.

Det betyder altså, at du kan dampe længere tid ad gangen hvis du vælger en af vores e cigaret startpakker med høj mAh, men du skal “undvære” den længere tid, når den går tør for strøm. Omvendt kan du dampe en kortere periode og du vil opleve at du skal oplade flere gange i løbet af dagen, dog i kortere tid, hvis dit valg falder på en af vores e cigaret startpakker med en mindre mAh.

E væske til din e-cigaret Pod system startpakke!

IVG SpearmintDu skal altid være opmærksom på, at du skal tilkøbe e væske til din e cigaret Pod system startpakke. Vi har e væsker der passer til alle vores forskellige e cigaretter. Nogen e cigaretter skal bruge en tynd væske for at du ikke ødelægger din brænder for hurtigt, mens andre e cigaretter helst skal bruge en tykkere e væske. Oftest er en e cigaret Pod system startpakke lavet til de tyndere væske, der i forvejen fås med nikotin, eller uden, for at gøre dit valg af e cigaret startpakke nemmere for dig. Vi har hos Smokey e væsker i forskellige nikotinstyrker til din e cigaret startpakke. Nikotinstyrkerne varierer mellem følgende milligram:

  • 0 mg, 6 mg, 9 mg, 12 mg, 15 mg, 18 mg

Du kan læse meget mere om e væske HER.

Hæld e-væske på din e-cigaret.

E cigaret Pod system startpakker er forskellige, så hvordan du ska fylde e væske på, afhænger af dit valg af model. Nogen fyldes fra toppen, andre fra bunden. Ofte skal man dog skrue toppen af. Flere og flere modeller af e cigaretter Pod system kommer dog med en funktion hvor toppen skal skubbes til side, mens man trykker på en knap. Dette for at gøre din e cigaret ekstra børnesikret.

Andre modeller fyldes fra bunden. Nogen via en dyse, på samme måde som når en lighter skal fyldes, andre modeller har en silikoneprop der skal løftes af. Fælles for e cigaretterne Pod system er, at du som udgangspunkt skal vente 15 minutters tid før du begynder at dampe, første gang du hælder e væske på en ny brænder. Derudover har vi også e cigaret startpakker, hvor du kan købe pods med indbygget brænder, der i forvejen indeholder e væske. Falder dit valg på en sådan model, er du helt fri for selv at fylde e væske på din e cigaret. Nikotinstyrkerne på pod system, er de samme som de styrker du kender fra vores 10ml. flasker.

Sådan skifter du coil på din e-cigaret.

Skift CoilLigesom det er forskelligt hvordan din tank, eller pod, skal fyldes, er det også forskelligt hvordan brænderen skifter. I tilfælde af, at du vælger en af vores e cigaret startpakker med et pod system, er brænderen dog ofte indbygget i selve podden/tanken, så du blot skal skifte denne. Ved en standard tank er en tommelfingerregel dog, at brænderen skiftes fra modsatte side af, hvor tanken skal fyldes op. Der kan dog være undtagelser, så husk altid at læs e brugsanvisningen til den e cigaret startpakke du vælger.

Når brænderen er skiftet og du har fyldt e væske på, skal du altid huske, at vente 15 minutters tid før du begynder at dampe, så din brænder har mulighed for at suge væsken til sig, og du vil dermed undgå at ødelægge din brænder, før du overhovedet er kommet i gang. Husk også at være opmærksom på at fylde din tank op med e væske, inden den er helt i bund.

Sådan renser du e-cigarettens Pod system.

Det er altid en god ide at rense tanken på din e cigaret, hvis dette er muligt. Hvis du ikke gør den ren fra tid til anden, kan du opleve smagen på din e væske kan forandre sig, at brænderen ikke kan aflæses eller at den bliver utæt. Måden du renser din tank på er, at du skiller tanken ad i flest mulige dele, og skyl derefter tanken under lunkent vand. Lad derefter delene tørre på et stykke køkkenrulle.

Skil altid tanken fra batteriet, så du undgår vand i batteriet. Ved nogen modeller, de såkaldte AIO modeller er dette dog ikke altid muligt. I et sådan tilfælde, anbefales det blot at du renser nede i tanken, men et let fugtigt stykke køkkenrulle, eller eventuelt en klud.

Hvordan virker e-cigaretter Pod system?

Der er mange forskellige typer e-cigaretter, men fælles for alle e-cigaretter er følgende tre dele:

  • Tank og brænder/coil/pod
  • Batteri
  • Oplader

 

Pod system: Podden er den del, du fylder e-væsken i. Brænderen der sidder inde i podden, opvarmer din e væske, som så bliver til damp.

Brænderen: Brænderen er den del der sidder inde i podden. De er bygget af en metaltråd, der danner en spiral eller i nogen tilfælde et net, de såkaldte mesh-brændere. Rundt om spiralen er der placeret et materiale, som eksempelvis bomuldsvat. Når brænderen danner kontakt med batteriet ved at aktivere trykknappen, bliver det væske, der er suget ind i materialet, fordampet.

Batteriet: Selve batteriet er den del af din e cigaret, som aktiverer brænderen, så der bliver skabt damp. Batteriet kommer i forskellige mAh afhængig af hvilken e cigaret starpakke du vælger, fra vores sortiment. Alle startpakker indkluderer en oplader til batteriet, så e-cigaretten kan blive opladt, når den løber tør for strøm. En opladning kan tage alt fra 30 til 90 minutter afhængigt af batteriets størrelse, og hvilken type USB e cigaretten oplades med.

 

Har du spørgsmål?

questionHar du stadig spørgsmål angående vores Pod systemer eller andet, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores kundeservice kan kontaktes i vores live-chat, på telefon eller via e-mail. Bor du i nærheden af en af vores butikker, kan du også besøge dem, hvor vores personale vil tage sig godt af dig, og besvare de spørgsmål du måtte have.

Kundeservice kan kontaktes på:

Telefon: 71993220
Email: [email protected]

Updating…
  • Ingen varer i kurven.