Dit valg for god kvalitet - Sikker betaling - Levering med DAO, GLS og PostNord
Juice

Tobak e-væskeHer finder du vores udvalg af Tobaks væsker til e-cigaretter. Vi har Tobakssmage i blandingsforholdet 50/50 eller 70/30, og mulighed for at bestille præcis den blanding du fortrækker.

På smokey.dk finder du et stort udvalg af premium Tobaks e-væsker til e-cigaretter, der er perfekte til dem, der ønsker den autentiske tobakssmag og -oplevelse.
Vores tobaks e-væsker er udviklet med omhu og bruger kun de bedste ingredienser for at sikre en høj kvalitet og autentisk smag.
Vi tilbyder forskellige styrker og størrelser for at imødekomme enhver vapers behov, uanset om du er nybegynder eller en erfaren damper.

Med vores tobaks e-væsker får du en realistisk og tilfredsstillende dampoplevelse hver gang.
Så besøg vores webshop og køb dine favorit tobaks e-væsker i dag, og nyd hurtig og pålidelig levering til hele landet!

Udstilling af produktsortimentet:

Iht. bekendtgørelse om lov om forbud mod tobaksreklame m.v, §3. stk. 2, skal jeg, som fagperson, venligst anmode om at få fremvist udstilling, af udsalgsstedets produktsortimentet (billeder).

Tobak e-væske – 50/50 – 70/30

Her finder du vores udvalg af Tobak væsker til e-cigaretter. Vi har baser i blandingsforholdet 50/50 eller 70/30, og mulighed for at bestille præcis den blanding du fortrækker. Med Tobakssmage fra Smokey, har du en af vores aromaer.
Her finder du høj kvalitet, der er testet, kontrolleret, anmeldt og godkendt til brug på e-cigaretter..

Hvad er PG og VG i væske til e-cigaretter?

 • PG
  Nikotin Base 70/30 - 0mgPG er en forkortelse af Propylenglykol.
  Propylenglykol (E-1520) er et organisk stof. Det er en klar farveløs og næsten lugtfri væske, med en sødlig smag.
  Propylenglykol bruges i mange produkter du kender/bruger i hverdagen, som f.eks. make-up, shampoo, vaskeservietter, drikkevarer og tandpasta. Men også i medicinske lægemidler som astma inhalatorer eller ved injektion af diazepam.
  Når der bruges PG i væske til e-cigaretter, er det fordi det har mange gode egenskaber, det producere damp når det opvarmes, det giver “hals krads” og det bærer smagen i din e-væske.

 

 • VG
  Nikotin Base 70/30 - 0mgVG er en forkortelse af Vegetabilsk Glycerin.
  Vegetabilsk Glycerin (E422) er et sukkeralkohol, farveløs og lugtfri, tykflydende væske.
  VG bruges som PG også i mange fødevarer som emulgator eller stabilisator, i cremer grundet fugtbevarende egenskaber.
  Det bruges i e-juice til e cigaretter, da det udvikler damp ved opvarmning, i lagt højere grad end PG. Derfor bruges der højt indhold af VG i e væsken, til dem der damper på sub ohm tanke.

 

Pakkeløsninger

Du kan hos Smokey købe pakkeløsninger, der indeholder 2 produkter, VGP (blandet VG og PG), og nikotinbaser.
Disse løsninger er nøje udregnet, så du kan vælge lige den nikotinstyrke du ønsker i din e-væske til din e-cigaret.
Har du specieller ønsker til dit blandingsforhold, er du meget velkommen til at kontakte os, så kan vi helt sikkert også hjælpe dig med det, selv i mindre mængder.

Færdig blandet e-juice kontra baser

Der er forskel på smagen af baser du selv blander i forhold til de færdig blandet e-væske vi sælger. Dette fordi vi har optimeret væres egen opskrift/blanding til en meget høj kvalitet. Ligesom en sammenligning mellem Harboe Cola, og den ægte Coca Cola.

Vælg den rette blanding til din tank

Der er stor forskel på om du vælger at dampe 50/50 eller 70/30 blanding af PG/VG. Højt indhold af VG, gør at e-væsken bliver tykkere, og ikke alle tanke/coil kan håndtere denne blanding.
Derimod er der der andre tanke der ikke håndtere for lavt indhold af VG.
Har du spørgsmål til hvilken blanding din tank/coil fungere bedst med, er du meget velkommen til at kontakte os.

E-væske til din e-cigaret!

juiceDu skal altid være opmærksom på, at du skal tilkøbe e væske til din e cigaret.
Vi har e væsker der passer til alle vores forskellige e cigaretter. Nogen e-cigaretter skal bruge en tynd væske for at du ikke ødelægger din brænder for hurtigt, mens andre e-cigaretter helst skal bruge en tykkere e-væske.
Oftest er en e cigaret startpakke lavet til de tyndere væske, der i forvejen fås med nikotin, eller uden.

Vi har hos Smokey e-væske i forskellige nikotinstyrker til din e cigaret. Nikotinstyrkerne varierer mellem følgende milligram:

 • 0 mg, 6 mg, 9 mg, 12 mg, 18 mg

Du kan læse meget mere om e væske HER.

 

Har du spørgsmål?

questionHar du stadig spørgsmål angående vores aromaer eller andet, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores kundeservice kan kontaktes i vores live-chat, på telefon eller via e-mail. Bor du i nærheden af en af vores butikker, kan du også besøge dem, hvor vores personale vil tage sig godt af dig, og besvare de spørgsmål du måtte have.

Kundeservice kan kontaktes på:

Telefon: 71993220
Email: [email protected]

Updating…
 • Ingen varer i kurven.