Dit valg for god kvalitet - Sikker betaling - Levering med DAO, GLS og PostNord

Her finder du vores store udvalg af Batterier til e-cigaretter. Vi har begynder batterier fra Sony, LG, Samsung og mange andre af de store mærker.

Vi anbefaler at dine batterier danner par, hvis din e-cigaret eller dit MOD bruger mere end ét batteri. Således at det altid er de samme batterier der lader sammen og bruges i dit MOD på samme tid.

Udstilling af produktsortimentet:

Iht. bekendtgørelse om lov om forbud mod tobaksreklame m.v, §3. stk. 2, skal jeg, som fagperson, venligst anmode om at få fremvist udstilling, af udsalgsstedets produktsortimentet (billeder).

Batteri sikkerhed er vigtigt, når det omhandler e-cigaretter.

BatterierDet er vigtigt at du passer på dine batterier, opbevarer dem korrekt, oplader dem korrekt, og bruger de korrekte batterier til et MOD der passer sammen med den coil du benytter.
Vores batterier high-drain litium battier (Li-ion), hvilket er meget vigtigt at benytte, da de kan tåle en langt større belastning end billigede kopi batterier.

Hvad betyder mAh på batterier?

Begrebet mAh, står for milliampere-hour, og oplyser batterikapaciteten, altså batteriets samlede mængde strøm.
I grove træk kan man sige at jo lavere tallet er, jo kortere tid kan du dampe på din e-cigaret. I grove træk, fordi der er mange andre faktorer der også spiller ind.

Hvad betyder A på batterier?

Begrebet A, står for ampere, og indikere hvor meget strøm du kan trække ud af dit batterier, som f.eks. når du damper på din e-cigaret. Dette er vigtigt hvis du gerne vil dampe subohm tanke, da de ligger under 1A, og dermed har en høj modstand (laver tal = højere modstand).

Du kan sammenligne det med vandet der løber ud af din vandslange, Jo lavere tal, jo tyndere vandslange, og jo mere modstand er der for at presse vandet igennem.

Når strømmen skal presses ud af et batteri, opstår der varme, hvilket i sig selv ikke er farligt, når bare man sikre sig at batteriet kan kører med den coil man bruger.

Opladning af batterierne

Når du skal oplade din e-cigaret med eksterne batterier (i de MOD hvor du kan skifte batterier), anbefaler vi ikke at du oplader dem i e-cigaretten, men i en ekstern oplader, og her anbefaler vi at dine batterier danner par, således at hvis dit MOD bruger mere end ét battier, så oplades og bruges de altid sammen.
Du kan evt. købe et ekstra sæt batterier, så du kan skifte til et andet sæt, mens du oplader.

Er batterierne farlige?

BatterierDet meget korte svar er, Nej det er de ikke, hvis du følger anbefalingerne og retningslinjerne for brugen.
High-drain litium battier, også kaldet Li-ion, bruges i stort set alle e-cigaretter i dag, da de kan indeholde store mængder strøm (mAh).
Der har været eksempler på at der er gået ild i disse batterier, men det er kun sket ved forkert brug.
I dag har alle vores e-cigaretter med indbygget batteri, chip der “holder øje” med batteriets tilstand, og lukker automatisk ned, hvis du forsøger at presse batteriet over dets grænser. Det samme hvis du oplader med for høje ampere.
Følger du blot disse råd er du godt kørende.

  • Opbevar aldrig et batteri løst i lommen eller en taske.
  • Udsæt aldrig batteriet for høj varme.
  • Sørg for at vende batterierne korrekt, nå de isættes.
  • Beskyt batteriet mod vand og fugt.
  • Oplad aldrig batteriet med mere end 4.3 V.
  • Benyt kun batterier fra kendte brands, som f.eks. Samsung, Sony eller HG.
  • Er plasticen omkring batteriet brudt, skal batteriet kasseres, eller “wrappes” om.
  • Afskaf batterierne korrekt på en genbrugsstation, eller ved din forhandler.

 

Har du spørgsmål?

questionHar du stadig spørgsmål angående vores Mod batterier, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores kundeservice kan kontaktes i vores live-chat, på telefon eller via e-mail. Bor du i nærheden af en af vores butikker, kan du også besøge dem, og vores personale vil tage sig godt af dig, og besvare de spørgsmål du måtte have.

Kundeservice kan kontaktes på:

Telefon: 71993220
Email: [email protected]

Updating…
  • Ingen varer i kurven.