Dit valg for god kvalitet - Sikker betaling - Levering med DAO, GLS og PostNord

Her finder du vores brede udvalg af Oden´s tyggetobak. Vi har mange forskellige smagsvarianter fra Oden´s nicotine pouch. Tanken bag vores udvalg er at give dig den bedste mulighed for at finde netop den smag og styrke Oden´s snus der passer dig bedst. Vi sammensat forskellige løsninger, så du kan vælge forskellige Oden´s tyggetobak, der passer bedst til dig.

Udstilling af produktsortimentet:

Iht. bekendtgørelse om lov om forbud mod tobaksreklame m.v, §3. stk. 2, skal jeg, som fagperson, venligst anmode om at få fremvist udstilling, af udsalgsstedets produktsortimentet (billeder).

Oden´s Nikotinpose – alt du skal bruge

Odens Cold Dry NormalHos Smokey finder du et stort og varieret sortiment af Oden´s  tyggetobak og Oden´s snus, også kaldet Oden´s nicopods, Oden´s whitepouches, Oden´s nikotinposer. Vi har også mærker fra Ace, Fedrs, Killa, Kurwa, Lyft, Oden´s og mange andre.

Hvad er Nikotinpose / Snus /  Tyggetobak?

Tyggetobak og snus har indenfor de senere år gjort sit indtog i Danmark, men har i mange år været meget udbredt i Sverige.
Snus kan opdeles i 2 kategorier.

  • Der er snusposer, der indeholder tobak, hvilke ikke er lovlige at sælge i Danmark
  • Så findes der nikotinposer der er 100% tobaksfri.

Fælles for dem begge er at de indeholder nikotin.

Hvad er nikotinposer?

Her er der ikke tale om et tobaksprodukt, da poserne er 100% tobaksfri, og af samme grund røgfrie. Nikotinposerne kommer i forskellige nikotinstyrker og smagsvarianter. Poserne består af naturlige plantefibre, vand, fyldemiddel (E460), salt, aroma og nikotin.

Sådan virker snus, nikotinposer.

Nikotinposen kan formes til en mere kompakt form, hvorefter den placeres under overlæben. Herefter vil nikotinen frigives og sprede sig via blodkarrene som findes i gummerne og i svælget. Virkningen af posen kan variere fra mærke til mærke og person til person, men i grove træk ca. 30 minutter. Da posen er med afmålt nikotinindhold, bør du aldrig bruge mere end én pose ad gangen.
Når nikotinposen er brugt, bør den kasseres på korrekt vis, da den herefter ikke kan genanvendes.

Fakta om nikotin og nikotinposer

Facts

Vores nikotinposer indeholder, og kaldes også “All White”, der er den nye udgave af snus, der i modsætning til rigtig snus, har langt mindre risiko for at misfarve tænderne. Der er ingen undersøgelser som beviser at nikotinposer forøger risikoen for tandkødssygdomme eller tab af tænder.
Det hævdes at snus kan være årsag til kræft i bugspytkirtlen, selvom kræftadvarslerne er blevet fjernet fra dåserne, fordi der ikke er evidens for, at snus kan forbindes med kræft. Selvom det heller ikke er sundt, så kan nikotin bedst beskrives som ikke-skadeligt.

Stort udvalg af nikotinposer

På vores webshop, og i vores butikker finder du et bredt udvalg af forskellige typer af tobaksfri snus., og af samme grund kan det være svært at vælge.

Har du ikke tidligere, eller kun få gange prøvet nikotinposer, anbefaler vi at starte med nikotinposer der indeholder lave nikotinmængder.

Køb nikotinposer hos Smokey

Vi har er bredt udvalg af mange mærker som, Ace, Fedrs, Killa, Kurwa, Lyft, Oden´s og Siberia, og heriblandt mange forskellige smagsvarianter som, mint, peppermint, jordbær, menthol, tobak, og mange flere.

Du kan bestille hele vores udvalg online. Alle vores tobaksfrie nikotinposer overholder dansk lovgivninger.

Vi har hurtig forsendelse, og indenfor 2 hverdage modtager du din ordre.

Har du spørgsmål?

question

Har du spørgsmål til vores nikotinposer, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes direkte i vores messenger chat, her på siden, eller via telefon 71993220, indenfor vores normale åbningstid, eller via e-mail.
Du er også meget velkommen til at besøge os i en af vores butikker, hvor vores personale altid står klar til at guide dig og besvare de spørgsmål du måtte have.

Kundeservice kan kontaktes på:

Telefon: 71993220
Email: [email protected]

Updating…
  • Ingen varer i kurven.